Verkoop Hoeve, Puconci, Prekmurje, Slovenië, Dolina 40

Verkoop - Cod. 37554

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 250 m²
  • Getal kamers: 12
  • Verdieping: 3

Dit pand was verlaten en leeggemaakt voor ongeveer 20 jaar, maar werd ongeveer 15 jaar geleden gekocht door een Engels gezin en vervolgens volledig gerenoveerd
Zoveel mogelijk traditionele kenmerken zijn bewaard gebleven - zichtbare balken, oude stijlvensters, balkenplafonds enzovoort. Het zou blijven als een typische boerderij.
Het heeft alle nieuwe elektra, een nieuw en volledig geïsoleerd dak, maar bedekt met traditionele tegels, nieuwe centrale verwarming (olie) en twee houtkachels waarvan er één ook voor de centrale verwarming kan zorgen.
Het ligt net over de grens van Oostenrijk in het oosten van Slovenië in een nationaal park.
Het ligt in een mooie, rustige vallei met overal bossen en bomen. Er is een overvloed aan vogels, wilde bloemen en wilde dieren omdat het hele gebied wordt beschermd. Geen misdaad, geen graffiti, geen zwerfvuil - gewoon een geweldige kwaliteit van leven.
Op 10 minuten afstand ligt het moderne en levendige marktstadje Murska Sobota met een breed scala aan winkels, restaurants, koffiebars enz. De luchthaven van Graz ligt op een uur rijden met verbindingen naar de belangrijkste Europese hub-luchthavens.
Het pand is volledig prive en geen ander huis is zichtbaar. Er zijn slechts een paar kleine boerderijen in de omgeving.
Een grote slaapkamer, een gastenslaapkamer met en-suite, twee slaapkamers voor kinderen op zolder, kantoorruimte, speelruimte, berging, twee grote salons, eetkamer, tv-kamer, grote hal, wijnkelder, grote badkamer, ingerichte keuken, groot overdekt terras, verschillende bijgebouwen (allemaal gerenoveerd), een eigen binnenplaats, dubbele garage en een grote hoeveelheid grond. (Ongeveer 2500 m²). Al het land is bouwgrond.
Alle daden in orde en geregistreerd in het kadaster.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB