Verkoop Huis, Lendava/Lendva, Prekmurje, Slovenië, Lendavske gorice 412B

Verkoop - Cod. 35806

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 100 m²
  • Getal kamers: 4
  • Verdieping: 1

Aan de voet van de wijngaarden van Lendva, een vrijstaand huis te koop, gebouwd aan de kust en onmiddellijk gerenoveerd. In de buurt kunt u het beroemde thermale bad, de school, de kleuterschool, het gezondheidscentrum, de apotheek, het winkelcentrum, het theater, enz ... te voet bereiken. Ideale keuze voor jonge stellen, kleine kinderen.
Het huis werd gebouwd in 1975 en werd in 2005/2006 gerenoveerd met een dak, thermische isolatie, kunststof ramen en toegangsdeuren. Verwarming is een op gas gestookt ketelsysteem dat in 2015 is vernieuwd en dat in de wintermaanden wordt opgelost met behulp van een grote houtgestookte kachel. Heet water wordt geleverd door elektrische boilers. Het gebouw is in uitstekende staat, 2 verdiepingen, terrasvormig terras, 177,5 nm - 93,7 nm nuttige vloeroppervlakte. De onderhoudskosten van de woning zijn extreem laag. De voorkant van het huis is geschikt voor meerdere parkeerplaatsen direct voor de straat - naast het huis is een grote, aparte garage van 21 m².
De begane grond van het huis heeft een ruime lobby, een grote keuken, een badkamer met douche en toilet, twee kleinere kamers en een garage. Boven kunt u opstaan ​​op een comfortabele, veilige houten trap. Hier vindt u de eetkamer en een ruime, lichte woonkamer, waarvandaan u direct naar een aangenaam, gezellig terras en naar de binnenplaats kunt lopen. De woonkamer heeft een mooie tegelkachel met gevoerde schoorsteen, die in de winter een aangename sfeer verwarmt.
Ook aan de rechterkant is de Zweedse keuken met een kleine voorraadkast die een geweldige optie is voor opslag. Vanuit de keuken op een lang balkon komen we ook op de tuin. Er zijn twee slaapkamers of een kinderkamer aan de linkerkant en een badkamer met bad en toilet.
Achter het hoofdgebouw bevindt zich een 102,2 m² 2 verdiepingen tellend, vrijstaand huis, de bovenste verdieping heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 42,2 m², die door een klein overdekt gebouw naar de keuken gaat en dan naar de eetkamer komt, en er zijn er nog twee kamer gaat open. Kleine badkamer met toilet en bad is toegankelijk via de keuken. Na de renovatie van het kleine gedeelte van het kleine huis, is het mogelijk om een ​​leuk klein appartement voor twee personen te ontwikkelen, dat volledig gescheiden is en kan worden gehuurd. Omdat de twee gebouwen een afzonderlijke infrastructuur hebben, zijn ze onafhankelijk van elkaar.
Er is een gezellige wijnkelder op de begane grond van het huis, die de wijnen beschermt die worden geproduceerd door de 400 kapitalistische wijngaarden. Apparatuur en apparatuur die nodig is voor de productie van druiven en wijn zijn de basisprijs van het onroerend goed.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB