Verkoop Huis, Smartno ob Paki, Savinjska, Slovenië, Gavce 47b

Verkoop - Cod. 38918

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 150 m²
  • Getal kamers: 5
  • Verdieping: 2

Het huis is volledig onderkelderd. Hier vindt u de kelderkamer, de eetkamer met kleine keuken, de boilerruimte, het gastentoilet en een extra kamer die u als garage kunt gebruiken. Voor de hoofdingang bevindt zich het grote terras. Op de begane grond bevinden zich de keuken, de woonkamer, de badkamer en de gang. De houten trap leidt naar de zolder. Hier zijn twee slaapkamers en de badkamer. De kamers hebben radiatoren, in de badkamers is alles voorbereid voor vloerverwarming, maar er is nog steeds geen kachel in de stookruimte. Met een beetje extra werk (bijvoorbeeld op de grond) is het huis klaar voor bewoning.

Het stadje Gavce is een onderdeel van de gemeente Smartno ob Paki (regio Savinjska). Op de zonnige en groene hellingen van de Gavce wordt wijnbouw beoefend. De omgeving is rustig en erg goed om te ontspannen. Hoewel Slovenië erg klein is, is er veel te zien en te doen. Op dit punt willen we het thermische bad Topolsica en het skigebied Golte noemen, die op slechts 15-20 km van Gavce liggen. Vlakbij is het meer Velenje, dat steeds herkenbaarder wordt vanwege de vele activiteiten die hier kunnen worden gedaan.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB